Forældre fortæller

"I er gode dagplejere fordi I giver vores datter en alsidig hverdag, bla. fordi I tager ud på en del ture og oplever en masse" -Forældre til Karoline fra Osted.
 
"I tager udgangspunkt i vores datters individuelle behov og møder hende hvor hun er. I laver dejlig mad til børnene. I tager meget ud og oplever noget både med musik, gymnastik, zoologisk have og bondegårdsture, hvilket er med til at udvikle dem. I har et dejligt varmt og åbent hjem, og børnene elsker at være hos jer og vil sjældent hjem derfra. Desuden er I meget fleksible." -Forældre til Alberte fra Osted.
 
"Vi er glade for jer af flere årsager. 1. Vi har en glad pige med hjem hver dag. 2. Maden er varieret, økologisk og sund. 3. Hverdagen er struktureret og stimulerende, ture, musik, dyr, - alt er super. 4. Servicen er meget fleksibel, hvis arbejdet eller trafikken driller. 5. Ekstremt få sygedage hos dagplejere og ferier adviseres i god tid. 6. Drønhyggelig atmosfære - man er ikke i tvivl om at I elsker børnene." -Forældre til Vega fra Ringsted.
 
"Vi er glade for jer, fordi det ikke føles som om man afleverer Felix i en institution. Det føles som om vi afleverer ham i en god vens hjem (hvilket vi jo også rent faktisk gør) - et ekstra hjem for Felix. Jeg er næsten uden ord for, hvor langt I vil gå for de her børn, og hvor langt I vil gå for familierne som de kommer fra. Jeg blev i sær meget rørt da hele familien lå med alvorlig Roskilde-syge, men det ikke havde ramt Felix endnu, og han var ikke engang startet hos jer. Jeg ringede desperat og spurgte om I kunne tage ham en nat, fordi forældrene dårligt kunne rejse sig op og passe ham. I skulle afsted til noget familie - så I ringede tilbage 10 minutter senere, og ville gerne tage ham med! Jeg synes historien fortæller krystalklart, at I er noget ganske særligt." -Forældre til Felix fra Osted.
 
"Altså at Silje har været hos jer i 2,5 år må tale for sig selv. Men vi er så glade for at det ikke bare er 'et sted' vi afleverer hende, men vi afleverer hende til hendes 2. familie og vi elsker at hun ikke bare er knyttet til jer men også til jeres 3 børn som var det hendes søskende..Spurgte lige Silje om hvorfor hun godt kan lide at være hos jer: Fordi mor, Jeg eeeelsker at være der..." -Forældre til Silje fra Køge.
Monica  | Tlf.: 26907151